PuuhaBoxin sisältö

Yllättäen tässä harrastamisen alkuvaiheilla on kertynyt aika paljon kaikenlaista tarviketta teemaan liittyen. Näihinkin saa upotettua helposti sievän summan rahaa – pienistä puroista kasvaa lopulta vuolas virta. Tätä puolta en itse huomannut ajatella. No, suurimmalta osin välttämättömiä kuitenkin. Raivasin tankin lähettyvillä olevasta yläkaapista tilaa, jotta saisin harrastuskamat yhteen paikkaan näppärästi saataville. Sain sullottua ne yhteen muovilaatikkoon.

Saa nähdä onko nyt kasassa kaikki välttämättömimmät tarvikkeet – aika näyttää. Näillä pääsee ainakin alkuun. Tarvikkeet on paikallisista liikkeistä ostettu: Uusiakvaario, Faunatar sekä Motonet (pois lukien käyrät kasvisakset, jotka tilasin ebaystä  kolmella eurolla).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *